T +32 (0)11 52 68 27 |
E vandenbriele / vandenbriele, be
FR EN

Voorstelling

Van Den Briele, installatie en totaalzorg

Als installatiebedrijf HVAC en sanitair beschikt Van Den Briele over een professioneel team dat garant staat voor een correcte en adequate uitvoering van uw installatie- en onderhoudsprojecten voor HVAC, sanitair, sprinklers en piping. Het actieterrein breidt zich uit van installaties voor utiliteitsbouw (scholen, ziekenhuizen), woon-en commerciele bouw en industriële bouw, en dit zowel in nieuwbouw als renovatie.

Met een 80-tal goed opgeleide vakbekwame werknemers bieden wij onze klanten de meest efficiënte oplossing voor hun installatie-, onderhouds- en energiebehoeftes. Hoogwaardige kwaliteit, optimale service en begeleiding staan hierbij centraal.

Als extra troef beschikt Van Den Briele over een eigen studie- en ontwerpdienst. In opdracht van haar klanten voert Van Den Briele technische studies uit voor verwarming, sanitair, koeling, piping of sprinklerinstallaties zodat deze nadien perfect op elkaar afgestemd kunnen worden. Samen met de opdrachtgever wordt dan de meest rendabele en functionele oplossing uitgewerkt met de nodige aandacht voor het esthetisch aspect. Dit alles steeds binnen het afgesproken tijdsbestek.

Met Van Den Briele beschikt u over een betrouwbare partner en totaalleverancier voor uw project.